Kültür - Sanat ve Tarih

Wednesday dizisini beğenenlerin kesinlikle izlemesi gereken 10 dizi!

Abone Ol

NEVER HAVE I EVER Mindy Kaling'in kendi çocukluğundan esinlenerek hazırladığı Never I Have Ever, günümüzün birinci nesil Hintli Amerikalı genç bir kızın karmaşık hayatına odaklanıyor.

ONE OF US IS LYING Apayrı karakterlerdeki beş liseli okulda ceza alınca bir araya gelir. Ama bir cinayet ve birtakım sırlar, onları birbirlerine bağlayarak farklı olaylara kapı aralar.

THE VAMPIRE DIARIES Genç bir kız birdenbire iki vampir erkek kardeş arasında kalırken, bu kasabanın altında ağza alınmayacak kadar korkunç yaratıklar pusuda bekliyor.

RIVERDALE Okul ve ailenin çalkantılı sularında dolaşan Archie ve çetesi, Riverdale'in karanlık gizemlerine karışır. Şimdi sıradan ergen hayatları bambaşka bir seviyeye çıkacaktır.

THE UMBRELLA ACADEMY Ayrı düşmüş eski çocuk kahramanlardan oluşan bir aile, dünyayı korumaya devam etmek için yeniden bir araya gelmelidir. Peki, dünyayı korumak gerçekten kolay bir görev mi?

YELLOWJACKETS Çılgınca yetenekli bir liseli kız futbol takımı, Kanada'nın vahşi doğasının derinliklerinde bir uçak kazasından sağ kurtulan grupta yer alır.

HIS DARK MATERIALS Genç bir kızın kaderinde, dünyasını, insanların sihirle ve şeytanlar olarak bilinen hayvan ruhlarıyla olan bağlarını baskı altına alan Magisterium'un pençesinden kurtarmak vardır.

THE SANDMAN Ölümlü bir büyücü tarafından onlarca yıl hapis tutulduktan sonra kaçan rüyaların kişileştirilmiş hali Dream, kaybettiği ekipmanını geri almaya koyulur.

LOCKE AND KEY Babaları gizemli koşullar altında öldürüldükten sonra, üç kardeş ve anneleri, babalarının ölümüyle bağlantılı olabilecek sihirli anahtarlarla dolu olduğunu keşfettikleri atalarının evi Keyhouse'a taşınır.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA 16. yaş günü yaklaşırken Sabrina, ailesinin cadı dünyası ile arkadaşlarının insan dünyası arasında seçim yapmak zorundadır. Fakat Sabrina her iki dünyayı da terk etmeye niyetli değildir.