Kültür - Sanat ve Tarih

IMDb'ye göre 2023'ün en çok beklenen filmleri

IMDb, 2023 yılının en çok beklenen filmlerini duyurdu. İşte o liste:

Abone Ol

10. ANT-MAN & THE WASP: QUANTUMANIA Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2023 Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazının ilk filmi Ant-Man ve Wasp: Quantumania, Avengers: Endgame sonrası insanlar arasındaki popülerliğinin keyfini çıkaran Scott Lang, yani Ant-Man'in, kızının yaptığı bir sinyal gönderici aracılığıyla bu sefer tüm ailesiyle birlikte Kuantum Alemi'ne geçişini konu ediniyor.

9. CEHENNEM MELEKLERİ 4 Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2023 Resmi özetine göre "Cehennem Melekleri 4"ün konusu şöyle: Ellerine geçen her silaha ve bunları kullanma becerisine sahip Cehennem Melekleri dünyanın son savunma hattıdır. Ancak yeni stil ve taktiklere sahip yeni ekip üyeleri, "yeni kan" terimine yepyeni bir anlam kazandıracak.

8. JOHN WICK: CHAPTER 4 Çıkış Tarihi: 24 Mart 2023 Köpeğinin öldürülmesi üzerine yeniden yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçi olan John Wick'in yüksek tansiyonlu maceraları hız kesmeden devam ediyor. Suikastçinin tekrardan peşine takılan katillerle mücadelesini izleyeceğimiz devam filminde, mutlu bir son beklemenin büyük bir hata olacağı söylentiler arasında.

7. INDIANA JONES VE KADER KADRANI Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2023 Son olarak 2008 yapımı Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı'nda karaktere hayat veren Ford, beşinci filmde soğuk savaş döneminde uzay yarışı sürerken bir kez daha hortlayan Nazi tehlikesine karşı son mücadelesini verecek.

6. THE SUPER MARIO BROS. MOVIE Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2023 Popüler video oyunundan uyarlanan filmde, Mario adında bir tesisatçı, kardeşi Luigi ile birlikte bir yeraltı labirentinden geçerek tutsak edilen bir prensesi kurtarmaya çalışır.

5. THE LITTLE MERMAID Çıkış Tarihi: 26 Mayıs 2023 The Little Mermaid, insan olmak isteyen küçük deniz kızı Ariel'in hikayesini konu ediyor. İnsan olup, Prens Eric ile evlenmek isteyen deniz kızı Ariel, hayallerini gerçekleştirebilmek için Ursula adındaki kötü kalpli bir denizaltı büyücüsüyle ile anlaşma yapar.

4. OPPENHEIMER Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2023 Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer'ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atım bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

3. KILLERS OF THE FLOWER MOON Çıkış Tarihi: Mayıs 2023 (Kesin tarih belli değil) Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI'a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir.

2. WINNIE-THE-POOH: KAN VE BAL Çıkış Tarihi: 15 Şubat 2023 A. A. Milne ve E.H. Shepard'ın Winnie-the-Pooh kitaplarının yeniden anlatımı olan film, artık kana susamış seri katiller haline gelen ve Christopher Robin üniversite için onları terk ettikten sonra kanlı bir saldırıya girişen Winnie-the-Pooh ve Piglet'i konu alıyor.

1. BARBIE Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2023 Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu fark eden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar.