Kültür - Sanat ve Tarih

İçinizi kıpır kıpır yapacak, insana mutluluk aşılayan filmler

İçinizi kıpır kıpır yapacak, insana mutluluk aşılayan filmler

Abone Ol

A STREET CAT NAMED BOB Londra’da, uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaya çalışan sokak müzisyeni genç bir adamın, sokak kedisi Bob’la yolu kesiştikten sonra yaşadıkları anlatılıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.

ABOUT TIME Biraz aşk, biraz dram, biraz fantastik öğeler, biraz mizah. Zamanın kıymetini anlatan sıcacık bir film.

CAPTAIN FANTASTIC Çocuklarıyla şehir dışında, medeniyetten izole bir yaşam kurmuş olan bir babanın eşinin ölümüyle beraber şehir ve moderniteye bakışı anlatılıyor. Sıra dışı konusu ve eğlenceli sahneleriyle geçtiğimiz yılın en iyilerinden.

CASTAWAY ON THE MOON İntihar etmek isterken kendini ıssız bir adaya sürüklenmiş bulan Kim’in izlerken içinizi umut ve motivasyonla dolduracak hikayesi.

FLIPPED Kızlardan korkan, utangaç ve sıkılgan Bryce ve ona aşık ısrarcı Juli. İlk aşk üzerine harika bir film.

GROUNDHOG DAY Ülkemizde ‘Bugün Aslında Dündü’ ismiyle gösterilen filmde, zamanda kaybolan ve her gün aynı günü tekrar yaşayan bir adamın aşk, mizah, mücadele üçgeninde yaşadıkları anlatılır.

LA FAMILLE BÉLIER Kendisine ihtiyacı olan işitme engelli bir babaya, anneye ve erkek kardeşe sahip genç bir kızın, hayalleri ve ailesi arasında kalmasını konu alan hem eğlenceli hem romantik bir film.

SING STREET 1985 yılında Dublin’de geçen filmde, hoşlandığı kızı tavlamak için bir boyband kuran 15 yaşındaki ergenin etrafında şekillenen öyküyü anlatıyor. Enerji dolu bir gençlik filmi.

WHEN HARRY MET SALLY Film, ‘Ömrünün geri kalanını biriyle geçirmeye karar verdiğinde, ömrünün geri kalanı hemen başlasın istersin’ repliğiyle çoğu kişinin aşina olduğu, en eğlenceli romantik komedilerden biri.