Kültür - Sanat ve Tarih

Haftanın filmleri: İşte bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona girecek olan tüm filmleri sizler için derledik.

Abone Ol

ANT-MAN VE WASP: QUANTUMANIA Ant-Man ve Wasp: Quantumania, ailesi ile birlikte kendisini bir anda Kuantum Alemi'nde bulan Ant-Man'in maceralarını konu ediyor. Ant-Man, Avengers: Endgame sonrasında insanlar arasında oldukça popüler olmuştur ve bunun tadını çıkarmaktadır. Ancak kızı Cassie'nin yaptığı araç ile Kuantum Alemi'ne sinyal göndermesiyle kendisini bir anda bambaka bir dünyanın içinde bulur. Ona bu sıra dışı evrende ailesiyle birlikte Hope’un babası Hank Pym ve annesi Janet Van Dyne da eşlik eder. Kuantum Alemi'ni keşfeden aile, bu süreçte olağanüstü yaratıklarla karşı karşıya kalır.

ARI MAYA 3: ALTIN KÜRE Arı Maya 3, karınca prensesi kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Arı Maya ve arkadaşı Willi'nin maceralarını konu ediyor. Arı Maya ve arkadaşı Willi, kendilerine emanet edilen gizemki şeyi korumaya çalışırken, bir anda kendilerini büyük bir böcek savaşının ortasında bulur. Karınca prensesi kurtarmak için karşısına çıkan acımasız düşmanlarla savaşmak zorunda kalan Maya ve Will için bu süreç dostluklarının test edilmesine neden olur.

LAMBORGHINI: EFSANENİN ARKASINDAKİ ADAM Lamborghini, dahi otomobil mucidi Ferruccio Lamborghini'nin hikayesini konu ediyor. İşe önce traktör üretimiyle başlayan Ferruccio Lamborghini, hayatının aşkı ile evlenip, inandığı işi gerçekleştirebilmek için elindeki her şeyi satar. Lamborghini, Ferrari markasının kurucusu olan Enzo Ferrari ile birlikte araba yapmak ister ancak beklenmedik bir şekilde reddedilir. O anı milat olarak gören Lamborghini, Ferrari’den daha iyi araçlar yapmak için çalışmaya başlar. Bu durum onlar arasında hiç bitmeyecek bir rekabetin de başlangıcı olur.

CİN SURETİ Cin Sureti, Kanlıbel köyünde yaşanan ürpertici bir cin vakasını konu ediyor. İyi kalpli, çevresindekiler tarafından sevilen biri olan Kerim, sevmemesi gereken birini sevip bu uğurda çeşitli uğraşlar vermiştir. Kerim'in ailesi ile sevdiği kızın ailesi arasında büyük kavgalar yaşanmış, büyüler yapılmıştır. Yaşanan olayların gizemini aydınlatmak ise Kerim'e kalır.

BATIL 2
Yıllar önce Hasan Ağa ve arkadaşlarının attığı iftiralarla, Cemile ve Zeynep'in anneleri öldürülür. Zeynep, yıllar boyu hissettiği intikam duygusundan kurtulamaz. Annesinin hanesine yapılan bir büyüye maruz kalan Zeynep, büyünün etkisi altında ölüm saçmaya başlar. Cemile, sevgilisi Kadir ve Cemile'nin kuzeni Halim, Zeynep'i etkisi altına alan büyünün etkilerini yok etmeye çalışır. Ancak bu sırada karşılarında Haşim Ağa ve adamlarını bulurlar ve onlarla zorlu bir mücadeleye girişirler. Zeynep intikam peşinde koşarken, Halim Ağa da KAdir'in peşindedir. Olaylar gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alır.